Vári a sajtóban

We love Budapest - 2012. augusztus 28.

A Vári Cukrászda legszélsőségesebb álmainkban sem remélt kínálattal vár mindenkit a világ végén, azaz a XVI. kerületben. Olyan díjnyertes fagyikat találhatunk itt, mint a tisztán a gyökérből készült céklás, kecskesajtos, homoktövises, rózsás, pálinkás,, tokaji aszús, aloe verás és indiai joghurtos.

Bővebben ...

Anyakanyar - 2012. július 19.

Van egy hely a város szélén. Mi most voltunk ott először, de nagyon örültünk a találkozásnak. A Vári Cukrászdába látogattunk ugyanis, ahol a hely megálmodójával és motorjával, Vári Kingával tudtunk találkozni. Amikor kitaláltuk, hogy megtaláljuk idén nyáron a város legjobb fagyizóját, legfinomabb fagylaltját, a legkülönlegesebb ízkombinációt, még nem sejtettük, hogy olyan csodákra bukkanunk.

Bővebben ...

Világevő blog - 2011. április 4.

Legalább 50 -féle fagyi, köztük sehol máshol nem látott, bátor, eredeti és finom ízek. Biotejből készül minden, aki egyszer megkóstolta a céklát vagy a brutálisan csípős chilis csokit, az még sokszor ki fog zarándokolni a XVI. kerületbe, függetlenül attól, hogy a város melyik felén él. Az indiai joghurt (lassi) is tökéletesen idézi a hagyományos ázsiai italt, de a többi fagyihoz sem kell jó memória, az ízük alapján is fel lehet őket ismerni.

Bővebben ...

Life.hu - 2010. november 11.

Amint belépünk, elénk tárulnak a csodaszép parfétorták, süteménykülönlegességek. Igaz, messze van a belvárostól, de megéri az utazást. Télen-nyáron itt kapható a legfinomabb, legháziasabb bejgli. A Váriba érdemes elruccannod akkor is, ha mennyei fagylaltokat szeretnél enni: felejthetetlen az ágyas szilvapálinka, tejszínes füge, csilis csoki, rózsa vagy a meggyes-mákos nyalánkság.

Bővebben ...

Egy nap a városban blog - 2010. augusztus 15.

Ahol a legkevésbé számítanál rá, épp ott futsz bele: túl a belvároson, túl a Kerepesi úton, túl az Örs vezér terén, a lakótelepeken, a kertvároson, túl a síneken és az autókereskedéseken, a város legszélén megtalálod Magyarország legjobb fagyizóját, a Vári cukrászdát.

Bővebben ...

Hvg.hu - Budapest 4. legjobb fagylaltja - 2009. július 20.

Múlt héten sikerült némileg felkavarnunk olvasóinkat, amikor Budapest három legjobb fagylaltozójáról meséltünk – természetesen saját ízlésünk szerint, hiszen ízekről nem nagyon lehet másképp. Mivel elég sokan és igen meggyőzően érveltek a Vári cukrászda mellett, máris tervezgetni kezdtük expedíciónkat. A szombati vihar remek alkalmat teremtett, hogy ugyan ázva-fázva, de tömeg és sorbanállás nélkül próbáljuk ki a világbajnok fagylaltokat.

Bővebben ...

Mit főzzek holnap? - 2009. január 3.

A Vári Cukrászda a XVI. kerület egy családi házában található. Sajnos a "vendégtér" (ha lehet így nevezni azt a három miniatűr asztallal és jópár székkel telerakott öt négyzetméter belső teret és a teraszt) kialakítása ezt a családi házból leválasztottságot tükrözi: túlzsúfolt, kényelmetlen, ócska, szedett-vedett bútorokkal berendezett.

Bővebben ...

Legnépszerűbb termékünk

Legtöbb fagylaltunk, süteményünk és tortánk létrejöttéhez hozzájárult egy impresszió.

Nem kivétel ez alól a csipkebogyó rózsalekvárral, melynek alapja a csipkebogyó, amit egy lehelletnyi rózsalekvár kísér.

Másik specialitásunk a cékla, amely élénk színével, jellegzetes illatával könnyen felhívja magára a gyermekek figyelmét, majd óhatatlaul a kedvencükké válik, de kellemesen kakaós ízével, lágy tésztájával az amerikai csokitorta vagy a szatmári szilvatorta is képes feledtetni velünk a mindennapok búját baját, miközben pár pillanat erejéig új emberré varázsol bennünket.