Jópár évvel ezelőtt Vári Kingának támadt egy ötlete. Létre szeretett volna hozni egy olyan cukrászdát, amely Magyarországon egyedülálló,, újat mutat, az igényességre törekszik és nem fél extravaganciát és jókedvet csempészni az emberek mindennapjaiba, mosolyt csalni az elkedvetlenedett arcokra. 

Rövid idő alatt a XVI. kerület egy részét állandó fagylaltillat járta körül, jelezelvén ezzel, hogy valami változás történt, hiszen egy barátságos családi házban megnyitott a Vári Cukrászda távol a város forgatagától, terhes nyüzsgésétől. Vendégtere barátságos, kedves kiszolgálással, három asztallal, jópár székkel és kora nyártól késő őszig virágba boruló lugassal. Fagylalatjai egyedülállóak, meghökkentően ízletesek, elkészítésüknek csak a fantázia szabhat határt. Ezzel magyarázható az, hogy az évek során megannyi elismerésben részesült. 

2003-tól mondhatja magáénak az év legjobb fagylaltja titulust, 2006-ban pedig az olaszországi világbajnokságon értek el kiváló helyezést. 

Évről évre találkozhatunk különböző fagylaltritkaságokkal, tortákkal, süteményekkel, hiszen egy cél lebeg előtte jelenleg s a jövőben is: magas szinten megfelelni a vevőkör által támasztott elvárásoknak, megőrizni a bizalmat. 

 

Legnépszerűbb termékünk

Legtöbb fagylaltunk, süteményünk és tortánk létrejöttéhez hozzájárult egy impresszió.

Nem kivétel ez alól a csipkebogyó rózsalekvárral, melynek alapja a csipkebogyó, amit egy lehelletnyi rózsalekvár kísér.

Másik specialitásunk a cékla, amely élénk színével, jellegzetes illatával könnyen felhívja magára a gyermekek figyelmét, majd óhatatlaul a kedvencükké válik, de kellemesen kakaós ízével, lágy tésztájával az amerikai csokitorta vagy a szatmári szilvatorta is képes feledtetni velünk a mindennapok búját baját, miközben pár pillanat erejéig új emberré varázsol bennünket.