“No állj meg idő, szép vagy, maradj meg nekem.”

Bizonyára mindannyiunkat hatalmába kerítette párszor ilyen, vagy ehhez fogható érzés. Egy olyan pillanat, amikor szükségtelennek tartottuk a változ(tat)ás lehetőségét, mert a jelen aképp volt makulátlan, ahogy akkor éppen megadatott számunkra. 

Cukrászdánkban ezzel az érzéssel szeretnénk megajándékozni minden hozzánk betérőt, hiszen egyedülálló tortakínálatunkkal szeretnénk minden ízlésnek megfelelni. 

Közkedvelt süteményeink közé sorolható az amerikai csokitorta, a szatmári szilvatorta és a madártejtorta. Művészi megformáltságuk és kellemes eszenciájuk segítségével messzire űzik a mélabút és megajándékoznak bennünket a gondtalanság érzésével.

 

 

Legnépszerűbb termékünk

Legtöbb fagylaltunk, süteményünk és tortánk létrejöttéhez hozzájárult egy impresszió.

Nem kivétel ez alól a csipkebogyó rózsalekvárral, melynek alapja a csipkebogyó, amit egy lehelletnyi rózsalekvár kísér.

Másik specialitásunk a cékla, amely élénk színével, jellegzetes illatával könnyen felhívja magára a gyermekek figyelmét, majd óhatatlaul a kedvencükké válik, de kellemesen kakaós ízével, lágy tésztájával az amerikai csokitorta vagy a szatmári szilvatorta is képes feledtetni velünk a mindennapok búját baját, miközben pár pillanat erejéig új emberré varázsol bennünket.