Egy forró nyári délután vagy egy ködös őszi vasárnap könnyen enyhíthető: séta a családdal, kedvesünkkel, beszélgetés egy jóbaráttal, rég látott ismerőssel, útban hazafelé a strandról vagy naplementében császkálni a bokáig érő avarban. 

Az idill mesésebb lehet pár gombóc, ízében intenzív, de mégis harmonikus fütyülős mézesbarackkal, gyömbéres rebarbarával, homoktövissel, ánizsos karamellás körtével, vagy rákóczi túróssal. 

Fagylaltjaink létrejöttéhez – a biotejen és sztivián kívül – hozzájárul egy képzettársítás, ami díjnyertes és közkedvelt “alkotásokat” szül, legyen szó rízsfagylaltról, amely gyümölcscukor hozzádaásával kerül a tölcsérekbe. Ritkaságaink sorát gyarapítja a mangólekvár és indiai fűszerek találkozásából készült mangolassi és a csipkebogyó rózsalekvárral. 

Bátran kísérletezünk extrém ötletekkel, amelyek kecskesajtos és szarvasgombás ízvilágot teremtenek.

Megannyi különböző illatú és ízű fagylalttal rendelkezünk, viszont megegyeznek abban, hogy elkészítésükhöz elengedhetetlen hozzávaló a fantázia és a különlegességre való törekvés.

 

Legnépszerűbb termékünk

Legtöbb fagylaltunk, süteményünk és tortánk létrejöttéhez hozzájárult egy impresszió.

Nem kivétel ez alól a csipkebogyó rózsalekvárral, melynek alapja a csipkebogyó, amit egy lehelletnyi rózsalekvár kísér.

Másik specialitásunk a cékla, amely élénk színével, jellegzetes illatával könnyen felhívja magára a gyermekek figyelmét, majd óhatatlaul a kedvencükké válik, de kellemesen kakaós ízével, lágy tésztájával az amerikai csokitorta vagy a szatmári szilvatorta is képes feledtetni velünk a mindennapok búját baját, miközben pár pillanat erejéig új emberré varázsol bennünket.