Cukrászdánk megalakulásától kezdve bátran kísérletezik új ízekkel, a megszokottól eltérő világokkal, ami megmutatkozik a sütemények és fagylaltok külső megformáltságán vagy összetételén. Széles választékunkban világbajnok gombócok sorakoznak arany és ezüst minősítéssel, speciális ízekkel szolgálunk, mint a cékla vagy a szilvapálinka.

Örömünkre szolgál, hogy újító törekvéseinket hazai és nemzetközi szinten is elismerik. 

2003-ban az év fagylaltjává minősítették a gyömbéres rebarbarát, ami fogyasztásakor egy egzotikus világba kalauzolja a szerencsést.

2004-ben előálltunk egy példátlan ötlettel, a chilis csokival, amit a 2006-os olaszországi világbajnokságon is nagyra értékeltek. 

Ezen kívül büszkék vagyunk alkoholos fagylaltjainkra: ágyas szilva, tokaji aszú, amit, aranyéremmel díjaztak. 

Legnépszerűbb termékünk

Legtöbb fagylaltunk, süteményünk és tortánk létrejöttéhez hozzájárult egy impresszió.

Nem kivétel ez alól a csipkebogyó rózsalekvárral, melynek alapja a csipkebogyó, amit egy lehelletnyi rózsalekvár kísér.

Másik specialitásunk a cékla, amely élénk színével, jellegzetes illatával könnyen felhívja magára a gyermekek figyelmét, majd óhatatlaul a kedvencükké válik, de kellemesen kakaós ízével, lágy tésztájával az amerikai csokitorta vagy a szatmári szilvatorta is képes feledtetni velünk a mindennapok búját baját, miközben pár pillanat erejéig új emberré varázsol bennünket.