A rendkívüli és a büntetlen öröm otthonra talált a XVI. kerületben. A gourmetek és a kalandra vágyók is kedvükre csemegézhetnek fagylaltjaink közül, amelyeket más-más technikákkal készítünk el. 

A legtöbb esetben egy impresszió által alkotjuk meg fagylaltjainkat, legyen az a “csipkebogyó rózsalekvárral”, vagy a “balatoni nyár”. Termékeink elkészítésekor szem előtt tartjuk az igényes megformáltságot, a tartalom és forma egységét,  amelybe egyedülálló ízhatást bújtatunk.

Biotejből dolgozunk, sokféle biogyümölcsből gondolván ezzel a tejcukorérzékenyekre, a diétázókra és a cukorbetegekre is. Alapanyagainkra odafigyelünk, fontos, hogy ne tartalmazzanak tartósítószert, káros adalékanyagot. Vannak fagylalatjaink, amelyeket steviával, szójatejjel vagy rízstejjel készítünk és minőségi hozzávalókkal dolgozunk. Arra törekszünk, hogy ízeink felismerhetőek legyenek és szenvedélyesek. Igyekszünk harmóniára törekedni, érzékeltetni a kontrasztokat. Úgy gondoljuk, hogy kizárólag olyan árut szolgálunk fel a hozzánk betérőknek, amelyet mi magunk is örömmel és elégedettséggel fogyasztunk.

Újabb és meglévő fagylaltjainkat a hozzánk betérő vendégekkel is megkóstoltatjuk, hiszen egyetlen dolog inspirál bennünket: vendégeink elégedettségéből fakadó öröm, ezáltal vagyunk képesek minden évben újabb ízvilágok megalkotására.  

Látogasson meg minket, és megédesítjük a mindennapjait.

 
Legnépszerűbb termékünk

Legtöbb fagylaltunk, süteményünk és tortánk létrejöttéhez hozzájárult egy impresszió.

Nem kivétel ez alól a csipkebogyó rózsalekvárral, melynek alapja a csipkebogyó, amit egy lehelletnyi rózsalekvár kísér.

Másik specialitásunk a cékla, amely élénk színével, jellegzetes illatával könnyen felhívja magára a gyermekek figyelmét, majd óhatatlaul a kedvencükké válik, de kellemesen kakaós ízével, lágy tésztájával az amerikai csokitorta vagy a szatmári szilvatorta is képes feledtetni velünk a mindennapok búját baját, miközben pár pillanat erejéig új emberré varázsol bennünket.